Blogszövetség

Üdvözlünk!

Mit szólnál, egy blogszövetséghez?  Ahol összefogva tudnánk egymást segíteni, és népszerűsíteni blogainkat. Sok jó blog, szinte elveszik a többi közt, pedig az olvasók éheznek rá. Hát tegyünk érte, hogy ne így legyen! 
Ha benne vagy, nem kell mást tenned mint a leírás alján található nyolc kép közül az általad kiválasztott képecskét felrakni a blogodra (a blogunk linkjével beágyazva, hogy a képre kattintva elérhetővé válhasson a mi felületünk), mi  pedig cserébe szintén kitesszük a te blogod, ide a blogajánlókhoz.


Elsősorban a blogunkhoz hasonló, vagyis fantasy és misztikus blogokat keresünk, a hasonló érdeklődésű olvasók miatt, de alkuképesek vagyunk, úgyhogy megnyerő, természetfelettitől mentes blogokat is szívesen fogadunk. ;)

Ennek a külön bejegyzésnek az lenne a légyege, hogy az itt szereplő blogokkal kölcsönösen támogatjuk egymást, tehát mi is hirdetünk, ajánlunk olvasóknak, de kérünk, ha "megkötöttük" a szövetséget, ezt te is tedd meg értünk.

Feltételek: 
(néhány feltétel azért van, de mind csak formalitás)

- 1 feliratkozója minimum legyen a blogodnak
- Tedd ki az általad választott képet, jól látható helyre
- Ne bontsd meg a szövetségünket :)
- Küld el nekünk, hogy te mit szeretnél nálunk hogyan jelenjen meg a blogod (Képpel, esetleg leírással, vagy szimplán linkként stb...) Ezt megteheted chatben, vagy ha hosszabb hozzáfűznivalód van, akkor e-mailben, amit az információk menüben az oldalsávban találhatsz meg.
- Amennyiben látjuk, hogy megszeged a feltételeket, és nem az előírtaknak megfelelően hirdeted a blogunk, illetve ha esetleg néhány hónap elteltével lekerülne a képünk az oldalról, ez nálunk is ugyanígy fog történni. 

Ha csak egyszerű cserét szeretnél, arra is van lehetőség, írj a chatbe és a blogod ki fog kerülni az oldalsávban található "Ajánlott blogok/cserék" cím alatti blogok közé.

Képek, melyekből választhatsz kedved szerint:
(Sajnos csak így sikerült betenni egymás alá)
És a link amit csatolj hozzá: http://secretsofempire.blogspot.hu/

És ami a lényeg, ide kattintva megtekintheted a szövetségeseink listáját, ahol holnaptól akár a te blogod is szerepelhet!

8 megjegyzés:

 1. Sziasztok!

  Én benne vagyok, de csak azután tudom kitenni a képet és a linket, miután újranyitom a blogom. Majd írok Nektek, ha kész lesz! ;)

  xx
  CJ Hodgins

  VálaszTörlés
 2. Sziasztok!

  Szeretnék felvételt kérni a blogszövetségbe. :) A történetem scifi-fantasy, még nem sok minden van kint, de hamarosan bővülni fog a blog. Kérlek jelezzetek vissza nálam :)

  VálaszTörlés
 3. Elfelejtettem még, itt van a blogom linkje :) https://thedaughterofsilence.blogspot.com/

  VálaszTörlés
 4. Rendben, nem sokára te is a Blogszövetség, megbecsült tagja leszel :)

  VálaszTörlés
 5. Sziasztok!
  Én benne vagyok egy szövetségben! Az én blogom is fantasy!
  www.farkas-atok.blogspot.hu
  (képet majd küldök)

  VálaszTörlés
 6. Oi!
  Én is ceretnék. Már csetein is írtam. :) A blog story, itt se más, mint fantazy :3
  http://www.felverek-harca.blogspot.hu/
  Képet is küldenék, de tippem sincs melyiket s hova :D :P

  VálaszTörlés
 7. Sziasztok!

  Ha lehetne, akkor én is szeretnék bekerülni a szövetségbe, igaz az én blogom nem fantasy. :) http://kepzeletbelepek.blogspot.hu/
  A 6. képet teszem ki az oldalatokról. :)

  Üdv: Szemy

  VálaszTörlés